Аутоматска редирекција на нови сајт !

Фонд за избеглa, расељенa лицa и за сарадњу са Србима у региону
Фонд за избеглa, расељенa лицa и за сарадњу са Србима у региону
РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНA
Alternate Text Alternate Text Alternate Text

састав нашег тима

Душко Ћутило

Директор

Душко Ћутило је рођен 1986. Године у Врбасу. Основну школу завршио у Змајеву,а средњу саобраћајну школу у Новом Саду. Звање дипломираног правника је стекао на Правном факултету у Новом Саду.

Студент мастер студија на Факултету политичких наука у Београду. Стручно оспобљавање за послове повереника за избеглице и миграције је стекао у Општинској управи Врбас,а у периоду од 2013-2017. Године обављао је дужност члана општинског већа у Општини Врбас. Дужност Директора Фонда обавља од 2017. Године.

Контактирајте ме

Радомир Кукобат

Помоћник директора radomir.kukobat@fondirpvojvodine.rs

Рођен 1970.године, Високо образовање: Технички факултет у Зрењанину ,стручно звање Мастер инжињерског менаџмента. Засновао радни однос у Фонду од 2009.

+

Јадранка Јовишић

Стручна сарадница за правне послове jadranka.jovisic@fondirpvojvodine.rs

Рођена 1986. године, Високо образовање: Правни факултет у Новом Саду,стручно звање Дипломирани правник. Запослена у Фонду од децембра 2013. године.

Бранкица Башић

Стручна сарадница за опште послове brankica.basic@fondirpvojvodine.rs

Рођена 1968. године. Високо образовање: Филозофски факултет у Новом Саду,стручно звање Професор књижевност и српског језика. Раду у Фонду од 2007 године.

Александар Попадић

Стручни сарадник за опште послове aleksandar.popadic@fondirpvojvodine.rs

Рођен 1991. године, Високо образовање: Правни факултет у Новом Саду, стручно звање: Дипломирани правник. Засновао радни однос у Фонду од 2017. године. Лице за заштиту података и информација од јавног значаја Александар Попадић, Контакт телефон 021/475-4-295 е маил управа@фондирпвојводине.рс

Божана Гагић

Пословни секретар bozana.gagic@fondirpvojvodine.rs

Рођена 1974. године, Средње образовање: Економска школа у Обровцу,стручно звање економски техничар. Засновала радни однос у Фонду од 2007. године.

Бранко Дурутовић

Саветник branko.durutovic@fondirpvojvodine.rs

Рођен 1964. године,Високо образовање:Економски факултет Суботицa,стручно звање: Дипломирани економиста. Засновао радни однос у Фонду од 2010. године.